Werkgevers

Werving & Selectie installatietechniek en elektrotechniek

1. OPDRACHT & INVENTARISATIE
U heeft een vacature die u aan ons in opdracht geeft. Deze nemen wij uitgebreid met u door. Bij voorkeur in een persoonlijk gesprek.

2. WERVING VACATURE
Wij stellen in overleg uw vacatures op en zetten deze op meer dan 20 jobboards en netwerksites uit. Wij zoeken actief in onze eigen database én externe jobsites. Uiteraard is LinkedIn hierin een belangrijk medium. Alleen al ons eigen bestand bevat ruim 4000 kandidaten.

3. SELECTIE VAN KANDIDATEN
Kandidaten die aansluiten bij uw wensen nodigen wij uit voor een intakegesprek met een van onze ervaren consultants. Hierbij gaan wij uitgebreid in op kennis, vaardigheden en ambities. We bespreken uw organisatie en vacature tot in detail.

4. INTRODUCTIE VAN KANDIDATEN
Passende kandidaten stelen wij, voorzien van hun CV en een uitgebreid gespreksverslag, aan u voor. Heeft u interesse in een kandidaat dan gaat u zelf met hem / haar in gesprek. Wij begeleiden wij het gehele proces tot de arbeidsovereenkomst is ondertekend en de vacature is vervuld.

5. NAZORG
Onze dienstverlening stopt niet bij het vervullen van uw vacature. Ook daarna houden wij contact. We evalueren regelmatig met u én met onze kandidaat.