Organisatie en activiteiten
HC Groep is marktleider op het gebied van binnenklimaattechniek. Binnen de verschillende bedrijven van HC Groep is uitgebreide kennis, kunde en ervaring aanwezig met betrekking tot alle facetten van klimaattechniek. Dankzij onze brede propositie leveren wij projectspecifieke (totaal)oplossingen waarbij een duurzaam, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat centraal staat.

Binnen onze vestigingen in Waalwijk, Purmerend, Nieuwerkerk aan den IJssel en Brighouse (UK) houden meer dan 250 medewerkers zich actief bezig met slim geïntegreerde totaaloplossingen die gericht zijn op een gezonde, duurzame en veilige werk- en leefomgeving. Dit doen zij door het geven van de juiste adviezen, het (door)ontwikkelen en testen van producten en systemen alsmede het installeren en inbedrijfstellen van gekozen oplossingen.

Om te zorgen dat geleverde installaties en systemen optimaal blijven presteren, verzorgen we onderhoud en beheer door de inzet van eigen vakspecialisten. HC Groep opereert zowel op nationaal als internationaal vlak via de volgende bedrijfsonderdelen:

Standplaats Waalwijk:
HC KP | Klimaatplafonds
HC PS | Parkeergarageventilatie
Inatherm | Ventilatie & Luchtbehandeling
Interland Techniek | Klimaatbeheersing
HC DV | Dakventilatoren
HC TS | Trappenhuis Overdruksystemen

Standplaats Purmerend:
Barcol-Air | Luchtverdeeltechniek
HC RT | Regeltechniek

Standplaats Nieuwerkerk a/d IJssel:
CAIROX Centre | Luchttechnische Groothandel

Standplaats Brighouse (UK):
PVE | Parking Ventilation Equipment
Waarom werken bij ons?
Het leveren van technisch advies & ondersteuning
Commerciële activiteiten
Productie & assemblage
Kennisoverdracht & training
Logistieke afhandeling & ontzorging
Het testen en ontwikkelen van projectspecifieke oplossingen
Het verzorgen van service & beheer
Aantal medewerkers
250+
Vakgebied:
Airconditioning, Brandbeveiliging, Duurzame Energietechniek, Klimaattechniek / HVAC, Luchtbehandeling / Ventilatie, Meet & Regeltechniek, Overige vakgebieden, Service / beheer / onderhoud, Verwarming, Warmtepomp
Regio:
Heel Nederland
Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:
Accountmanager, Commercieel medewerker binnendienst, Monteur service / servicemonteur, Salesengineer, Service technicus / engineer, Technisch adviseur, Technisch medewerker binnendienst
Afbeelding
Bedrijfsfilm

Recente vacatures van HC Groep

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.

Adres gegevens

Adres:Tielenstraat 19
Postcode:5145 RC
Stad:WAALWIJK
Land:NL
Telefoon:+31416650075
Website:HC Groep