Organisatie en activiteiten
Johnson Controls heeft een uitdaging: wij willen de beste keuze zijn in innovatieve technologische totaaloplossingen & producten. Wij bedenken, creëren en onderhouden veilige, betrouwbare en duurzame oplossingen voor gebouwbeheer, HVAC, industriële koel- en veiligheidssystemen. Wij verbeteren productieprocessen, verhogen energie-efficiëntie en verlagen energiekosten zowel in gebouwen, als in de industrie en scheepvaart. Om dit te doen zijn wij altijd op zoek naar de beste mensen in ons vakgebied!

Het team Industrial Refrigeration Service is verantwoordelijk voor maintenance, het beheren van onderhoudscontracten, het afhandelen van storingen en reparaties en het inbedrijfstellen van industriële koelsystemen en HVAC installaties. Wij werken in verschillende veeleisende sectoren zoals chemie, olie- en gas winning, visserij & marine, voeding, zuivel, dranken en gekoelde opslag. De bekendste eigen merken van Johnson Controls in Nederland zijn SABROE, YORK en STAL.
Waarom werken bij ons?
Bij Johnson Controls geven we vorm aan de toekomst om een veilige, comfortabele en duurzame wereld te creëren. Ons internationale team creëert innovatieve, geïntegreerde oplossingen om steden beter verbonden, gebouwen intelligenter en voertuigen efficiënter te maken. We hebben een passie voor de manier waarop de wereld leeft, werkt en speelt. De toekomst vraagt om stoutmoedige ideeën, een ondernemende instelling en grensoverschrijdende samenwerking. Je bent op zoek naar een baan die gericht is op de toekomst. De toekomst is op zoek naar jou.
Aantal medewerkers
600
Vakgebied:
Airconditioning, Duurzame Energietechniek, Klimaattechniek / HVAC, Koeltechniek, Luchtbehandeling / Ventilatie
Regio:
Zuid-Holland
Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:
Service technicus / engineer, Technisch adviseur
Afbeelding
Bedrijfsfilm

Recente vacatures van Johnson Controls Systems & Services B.V.

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.

Adres gegevens

Adres:Avelingen-West 5
Postcode:4202MS
Stad:GORINCHEM
Land:Nederland
Telefoon:+31183667600