Organisatie en activiteiten
Van oudsher staat KIN voor installatietechniek. Maar dankzij het innovatieve karakter en onze ambitieuze groei dekt die term al lang niet meer de lading. Tegenwoordig is KIN een allround installatiebedrijf. Sterk op het gebied van werktuigbouw en regeltechniek en gespecialiseerd in verregaande systeemintegratie. Door uitstekende service, beheer en onderhoud te bieden worden we door klanten betrouwbaar genoemd.

Transformatie van gebouwen komt steeds vaker voor. De afgelopen jaren heeft KIN diverse transformatie projecten succesvol gerealiseerd. Dat maakt KIN tot een betrouwbare partner met kennis en know-how in transformatie projecten.
Waarom werken bij ons?
KIN Installatietechniek is een toonaangevend bedrijf. In de regio Zuid-Nederland voorzien we al ruim honderd jaar bedrijven, organisaties en particulieren van installaties en verzorgen we het onderhoud en beheer hiervan.
Momenteel werken er 65 gespecialiseerde medewerkers binnen ons bedrijf. We zijn als groeiende onderneming altijd op zoek naar gekwalificeerde mensen.
Aantal medewerkers
65
Vakgebied:
GaWaLo, Klimaattechniek / HVAC, Service / beheer / onderhoud
Regio:
Noord-Brabant
Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:
Monteur leidinggevend, Monteur nieuwbouw, Monteur service / servicemonteur, Projectengineer, Service technicus / engineer, Tekenaar / CAD, Werkvoorbereider nieuwbouw, Werkvoorbereider service
Bedrijfsfilm

Recente vacatures van Kin Installatietechniek BV

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.

Werkvoorbereider W

inAlphen aan den Rijn

Adres gegevens

Adres:Rector Buijselstraat 20
Postcode:5121JP
Stad:Rijen
Land:Nederland
Telefoon:+31161290500
Fax:+31161226437