Organisatie en activiteiten
HEYDAY Facility Management voert de regie van de facilitaire dienstverlening voor kleine en grote ondernemingen. Met ruim 15 jaar ervaring in de facilitaire markt, levert HEYDAY maatwerk voor elke unieke vraag. Naast het handelsmerk operational excellence zijn mensen, innovatie en duurzaamheid de pijlers waarmee HEYDAY het verschil maakt, vandaag én morgen. Daarnaast biedt HEYDAY met het Facility Institute tijdelijke deskundigheid voor facilitaire vraagstukken. HEYDAY levert interim professionals en praktische oplossingen, die direct toepasbaar zijn.

HEYDAY is een zelfstandig opererende dochter van ADG dienstengroep. De dienstengroep met ongeveer 50.000 medewerkers en een omzet van bijna een miljard euro, biedt een stevige financiële basis. HEYDAY is onafhankelijk in de keuze van toeleveranciers. Ze heeft zo de unieke positie om de beste specialisten uit de markt te laten samenwerken als één bedrijf.
Vakgebied:
Klimaattechniek, Elektrotechniek, Multidisciplinair (W en E), Service / beheer / onderhoud
Regio:
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Nieuwe collega's voor deze functies zijn altijd welkom:
Facilitair / B&O manager, Inkoper, Projectcoördinator

Recente vacatures van Heyday FM

"Be inspired" klik op de vacaturetitel voor een uitgebreid functieprofiel. Zijn er geen hier vacatures beschikbaar, klik dan op de knop "vacature overzicht" bovenin naast bedrijfsinformatie.

Adres gegevens

Adres:Luchthavenweg 38
Postcode:5657 EB
Stad:EINDHOVEN
Land:NL
Telefoon:+31402332800
Website:Heyday FM