Kijk eens wat verder op de VSK!

Wie begin februari de VSK bezoekt, krijgt een inkijkje in wat de installatietechniek de komende jaren staat te wachten. Dat belooft althans het beursthema ‘Midden in de toekomst’. Als je het nieuws een beetje volgt weet je wat dat betekent: een lezingenprogramma over de energietransitie, en een beursvloer vol exposanten die productinnovaties tonen met de hoogst mogelijke COP, het groenste energielabel en een efficiëntie waar de producten op de stand van de buurman een puntje aan kunnen zuigen.

Op zich is het natuurlijk best interessant om te zien welke technische noviteiten er in het verschiet liggen. Maar ga je alleen naar de Jaarbeurs om de nieuwste (en uiteraard allerbeste) warmtepompen en andere systemen te zien? Of wil je er ook informatie krijgen waar je jezelf als installateur of installatietechnisch bedrijf mee kunt versterken?
De allerbeste warmtepompen en andere HVAC-systemen aan de man brengen is immers maar één ding; pas daarna komen de belangrijkste uitdagingen in het verkoopproces: aftersales, projectbegeleiding, installatie en onderhoud. En bij steeds meer installatiebedrijven wringt daar de schoen. Want hoe kom je in deze overspannen markt aan ervaren mensen met de nodige kennis en achtergrond?

Gelukkig biedt de VSK meer dan alleen een lezingenprogramma en een vloer vol productexposanten. Zo vind je op de stand van BuildingJobs experts op het gebied van werving en selectie. Zij denken graag met je mee over de (on)mogelijkheden op de arbeidsmarkt, zijn niet bang om ‘out of the box’ te denken en beschikken over een enorm netwerk. En ook als VSK-bezoekende werknemer in de technische sector loont het de moeite om bij BuildingJobs op de koffie te komen. Zeker als je nieuwsgierig bent naar de mogelijke vervolgstappen in je carrière. Door de juiste technische mensen aan de juiste bedrijven te koppelen, helpt BuildingJobs mee om het beursthema ‘Midden in de toekomst’ ook nog een wat andere betekenis te geven.

De VSK vindt van 4 t/m 7 februari plaats in Utrecht.
Je vindt de stand van BuildingJobs in hal 10, stand 10.O08.

Gratis entreekaart regelen

Bekijk ook:

Of neem contact met ons op: info@installatievacaturebank.nl  / 033-2340007