Vergeet Indeed, Google for Jobs komt eraan!

En InstallatieVacaturebank helpt hiermee!

Binnenkort vindt een aardverschuiving plaats in vacatureland, en de aanstichter heet Google. Met een vacaturetekst op je eigen webstek, een beetje SEO-inzicht en een portie geluk red je het niet meer: om een vacature goed onder de aandacht te brengen, moet voortaan veel meer uit de kast worden getrokken.

Google is een meester in het gebruik van algoritmen die bepalen of een webpagina prominent in beeld komt. Die kennis zet het bedrijf ook in bij Google for Jobs, de allergrootste vacatureverzameling ooit!
Om een vacature online goed zichtbaar te krijgen, moet voortaan op een heel specifieke manier veel meer informatie worden gedeeld. Daar moet heel precies mee worden aangehaakt bij wat Google verwacht, en dat wordt voor veel werkgevers een groot probleem: het is niet hun corebusiness om zich in zulk zaken te verdiepen. Dat geldt zeker in de installatiewereld; als bedrijf wil je liever mooie systemen afleveren, installeren en onderhouden dan je druk maken over de algoritmes van een webgigant.

Om de boot niet te missen en de beste vakkrachten binnen te halen, is het raadzaam om externe deskundigheid in te schakelen. Bij InstallatieVacaturebank weten we van wanten: we hebben ons voorbereid op de komst van het nieuwe platform, hebben ons er inmiddels in ontwikkeld en weten als geen ander hoe een vacature optimaal zichtbaar wordt zodra Google for Jobs ook in Nederland actief wordt. Goede voorbereiding is immers het halve werk.

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen? Neem gerust contact op en kom langs op de koffie.

Bekijk wat wij voor u kunnen doen: